WE NODIGEN U UIT VOOR EEN VOLGEND SAMENZIJN MET ETEN IN HET SEIZOEN 2023-2024
Datum : woensdag 15 mei 2024
Locatie : 't Perron i.s.m. Catering van Grunsven
TOT UITERLIJK ZONDAG 12 MEI 2024 ( 12:00 UUR ) IS RESERVEREN WEER MOGELIJK.
De prijs bedraagt : € 25,00 per persoon
Bij dit aspergediner wordt er op schalen opgediend en is er "voor ieder voldoende".
Daarom is uw menukeuze niet van belang, u neemt tijdens het diner 'naar eigen keuze' .
Wel dient u, uitsluitend vanwege de software, een keuze Hoofdgerecht te kiezen om de Reserving af te ronden.
Voorgerecht : Aspergesoep
+ op tafel stokbrood en kruidenboter
Hoofdgerecht : Het traditionele aspergemenu met zalm en beenham wordt in schalen op tafel geserveerd.
- Asperges met roomboter en ei
- Zalm met een botersaus
- Beenham + honing/mosterdsaus
Aangevuld met : Gekookte krielaardappeltjes
Aardappeltaart
Worteltjes
Gemengde sla
Dessert : Advocaatbavarois
U kunt onder aan deze pagina reserveren door te klikken op de knop Reserveren voor het diner.
De locatie heeft plaats voor maximaal 70 personen.
Meldt u zich aan als persoon boven het maximum aantal personen dan komt u, voor deze reservering, op de wachtlijst te staan.
Het diner begint om 17.30uur.
U kunt zich melden vanaf 17.00uur.
U kunt uw betaling over maken naar de Regiobank.
Ten name van | Rekening nummer | |
MEET AND EAT HEEZE LEENDE | NL54 RBRB 0706 5522 02 | |
Omschrijving | '''t Perron / van Grunsven", met uw naam en uw menu-keuze |
Gaarne de betaling voldoen, uiterlijk zondag 12 mei 2024, voor 12.00uur.
Hebben we de betaling niet ontvangen, gaan we er van uit dat u niet mee doet en zullen we uw reservering van de deelnemerslijst halen.
Tot slot willen we u wijzen op de annuleringsregeling onder het 'kopje' NIEUWS.
Het "Meet en Eeat Heeze-Leende" team,
John Dekkers en Wil Coopmans.