Nieuws van Meet en Eat Heeze-Leende

Meet en Eat Heeze-Leende 2023 - 2024 :

Maart 2024 :         Betreft : afwijkende regeling ( 32 uur ) bij annulering van uw inschrijving bij 't Perron op 15 mei 2024.


Mocht u onvoorzien uw inschrijving bij 't Perron toch willen annuleren binnen 32 uur voor aanvang van het diner dan kunnen wij, in verband met gemaakte afspraken met het restaurant, de betaling helaas niet aan u terugstorten. Het is uiteraard wel mogelijk om, in overleg, u te laten vervangen door andere inwoners uit Heeze-Leende. De 'sluitingstijd voor annulering' is tot dinsdag 14 mei om 9:30 uur.

Eerdere annuleringen, tot 32 uur voor aanvang van het diner, worden uiteraard aan u teruggestort. Er zijn dan immers nog geen definitieve afspraken met het betreffende restaurant.  

We vragen hiervoor uw begrip.

 

Oktober :                    Bij uw reservering ontvangt u altijd een bevestiging per e-mail.

In verband met een technische storing, die soms aanwezig is, vragen wij u om uw reservering, en de bevestiging per e-mail, altijd te willen controleren.                  Mocht u geen bevestiging van uw reservering per e-mail hebben ontvangen dan verzoeken wij u zich nogmaals aan te melden. 

Namens het team Meet en Eat : excuus voor dit ( tijdelijke ) ongemak. Wij werken aan een oplossing.

 

September :         Betreft : regeling bij annulering van uw inschrijving.

Mocht u onvoorzien uw inschrijving toch willen annuleren binnen 30 uur voor aanvang van het diner dan kunnen wij, in verband met gemaakte afspraken met het restaurant, de betaling helaas niet aan u terugstorten. Het is uiteraard wel mogelijk om, in overleg, u te laten vervangen door andere inwoners uit Heeze-Leende.

Eerdere annuleringen, tot 30 uur voor aanvang van het diner, worden uiteraard aan u teruggestort. Er zijn dan immers nog geen definitieve afspraken met het betreffende restaurant.  

We vragen hiervoor uw begrip.

 

Augustus :              Meet en Eat - nieuw seizoen van start

De aankondiging van het nieuwe seizoen 2023-2024 via HeezeLeende24.

Zie de website van HeezeLeende24 :   https://heeze-leende24.nl/home/artikel/92927  

 

---------------------------

 

Eerdere berichten :

2016 : Vermelding op Heeze24

Meet & Eat Heeze
30 JULI 2016 - 08:30
HEEZE - Met het langdurige succes van de Eetclub in Geldrop als voorbeeld, wil Cordaad Welzijn in samenwerking met enkele vrijwilligers ook voor Heeze - Leende en Sterksel een dergelijke club opstarten. De doelstelling van dit initiatief is om 55 plussers de gelegenheid te bieden om gezellig samen te komen en nieuwe contacten te leggen onder het genot van een goede maaltijd. Dit voor een vriendelijke prijs van circa € 15,-.

Het is de bedoeling om in september met een proef van 4 maanden te starten.  Elke 2e woensdag van de maand  zal er een 3 gangen menu worden opgediend in steeds een ander restaurant binnen Heeze – Leende – Sterksel. In september gaan we starten bij restaurant Sphinx in Heeze.

Eind augustus volgt nadere informatie over inschrijven en locaties voor de rest van het jaar.

Bent u geïnteresseerd in deelname, stuur dan een bericht naar: meet.eat.heeze@gmail.com met daarin uw naam, adres en telefoonnummer.

 

 

2016 : Eerste Meet & Eat in Heeze-Leende zeer geslaagd


16 SEPTEMBER 2016 - 07:30
HEEZE - In navolging op het Meet & Eat concept uit andere plaatsen vond woensdagavond in Heeze de eerste editie plaats van een pilot van vier maanden om de interesse te peilen in Heeze. Met een opkomst van bijna dertig personen kan de eerste editie die bij restaurant Sphinx in Heeze werd gehouden, als een succes worden beschouwd.

Voor slechts vijftien euro kreeg iedereen een heerlijk driegangen menu en werd het geheel na het toetje afgesloten met een kop koffie of thee. Aan een lange tafel werd heerlijk gepraat, kennis gemaakt voor zover nodig en natuurlijk genoten van het heerlijke eten. Na afloop was er niets dan lof en waren er alleen maar enthousiaste reacties van de deelnemers.

Op de agenda stonden drie bijeenkomsten gepland waar iedereen zich nog voor kon opgeven. Een gezellig avondje weg en heerlijk eten in goed gezelschap in Heeze of Leende. Onderstaand de drie data in 2016
- 12 oktober 2016 - Het Brouwershuis in Leende
- 9 november 2016 - Café Thuys in Heeze
- 14 december 2016 - De Chinese Muur in Heeze

Heeft u ook interesse om een keer aan te schuiven of heeft u een vraag? Neem gerust contact op met Meet & Eat Heeze-Leende via het volgende e-mailadres: meet.eat.heeze@gmail.com. Vanaf 17.00 uur kunt u al terecht waarna tussen 17.30 uur en 18.00 de gerechten besteld kunnen worden. Opgeven voor deelname is wel noodzakelijk zodat er rekening gehouden kan worden met het reserveren in de horecagelegenheid.